Vad händer med Älsklingsfrö?

Jo förstår ni, jag har inte gått under isen. Och jag har inte glömt bort vinnarna i utlottningen. Det är bara så här att jag nu första veckan efter barnens påsklov har varit totalt slut. All energi just nu går åt till att jaga efter familjens "vilda bebi". "Lille vild" (kärt barn har många namn) som för ett år sedan var världens lugnaste bebis har trappat upp tempot och är både högt och lågt och överallt. Det är mer regel än undantag att hitta honom antingen på väg upp på/på köksbordet, ovanpå en utav kaninburarna eller på annan väldigt olämplig plats. Vi snackar här klätterapa deluxe, och som sagt jag blir matt bara av att skriva om det ;-). Min syhörna lever också farligt och det hjälper ju liksom inte riktigt att banna i ett på en 16-månaders vilde. Det blir bara ett stort garv tillbaka. Men han är verkligen världens underbaraste så det är ju svårt att vara arg eller irriterad på honom några längre stunder.
 
Han kastar sig iväg mot trappen vid minsta antydan om att grinden kan vara öppen och ja, han har faktiskt hunnit med att prova på ett bad i toalettstolen också. Som tur är så var det inte huvudet före, utan fötterna och han var mest arg över att sitta fast. Så ja, jag har inte kommit riktigt så långt som jag önskar med vinster och ev beställningar. Men de är faktiskt tillklippta allihopa i alla fall, så något har hänt. Dessutom åker jag i helgen iväg med min lillasyster på en välbehövlig minisemester ;-).
 
Men en liten positiv nyhet har jag, och har du inte redan upptäckt det så är du varmt välkommen in på min nystartade Facebooksida. Älsklingsfrö  har alltså också vågat sig in där nu (eller snarare, jag har vågat ta klivet med en facebooksida till Älsklingsfrö). Kika gärna in och gilla sidan så blir jag jätteglad!
 
 
 
Vild och lite galen men aldeles fantastisk och underbar!
Mormor Gun:

Vad glad jag blir när jag ser dig mormors älskling Hälsa hela familjen Många kramar och pussar från mormor.

Svar: Han hälsar tillbaka genom mamma och skickar kramar & blöta pussar tillbaka!
Älsklingsfrö®

Kommentera inlägget här: